Att följa sitt livs flöde är något av det viktigaste vi kan göra. Det innebär att vi följer vår livsplan. En plan som jag skrev om förra veckan att vi har med oss i vårt DNA. I vår plan skriver vi in allt som ska hända oss i livet. Det finns flera olika lager av planer och de går att mixa emellan. Att ta lite från plan A och blanda med lite från plan B och C etc. Alla våra lager av planer finns där för att vi ska kunna utvecklas och göra exakt det som vi har tänkt när vi lever här på jorden. Att då inte svara upp till vad din intuition säger dig och agera utifrån den gör att du följer din livsplan sämre än om du skulle lyssna till och agera utifrån din intuition.

Du kan också få hjälp av andra människor på vägen genom att ta vara på synkronicitetsmöten. Möten med andra människor som ”bara dyker upp”. När du upplever möten som är lite överraskande men ändå känns helt rätt då är det oftast ett s k ”synkronicitetsmöte”. En person, en annan själ, som dyker upp i precis rätt läge för att hjälpa dig ta dig framåt i ditt liv. Det gäller då att ta vara på dessa möten och utforska och se vad de kan ge dig i ditt fortsatta liv. En del av dessa människor blir kvar i ditt liv en längre eller kortare stund och andra finns där just bara vid mötet men ett möte som ger dig insikter och om du tar till dig dessa, kan de föra dig vidare i livet.

Jag har vid två tillfällen i livet verkligen upplevt hur synkronicitetsmöten har fått mig att gå framåt i livet. Båda gångerna upplever jag det handlar om stora förändringar i mitt liv. Första gången var när jag förändrade mitt liv från att jobba som IT-chef och projektledare och bli Medium och Healer på heltid istället. Jag följde flödet med allt som hände under en sommarvecka 2004. Händelser som ledde fram till jag förstod jag var medial. Jag fick sedan kontakt med olika människor. Det var som ett pärlband av möten, en person förde mig vidare till nästa som förde mig vidare till ytterligare en annan person som sedan förde mig vidare så jag till slut hamnade på Mediumutbildning hos Iris Hall i början av 2005. Utan att ha lyssnat och agerat på dessa människor och synkronicitetsmöten hade jag kanske inte varit där jag är idag med mitt arbete som Medium och Healer.

Det andra stora tillfället är jag mitt upp i nu. Det började i våras med min resa till Norra Cypern. Ett resmål som var nytt för mig. Jag skulle ha åkt till Lanzarote men av olika skäl blev det inte så. Då öppnades möjligheten att åka till Norra Cypern. Väl där träffade jag på, under i stort sett första timmen, en kvinna som var ansvarig för Global Woman Club Paris. Nästa dag kom ytterligare en, ansvarig för klubben i Stockholm och dagen därpå den tredje som ansvarade för klubben i Amsterdam.

Jag hade tidigare hört talas om Global Woman Club och tänkt gå med i det nätverket, dessa synkronicitetsmöten blev för mig ett tydligt tecken på att jag skulle göra det. Medlemskapet i Global Woman Club Stockholm ledde mig sedan vidare till att skriva ett kapitel i boken ”Transformational Stories” vilket i sin tur kommer leda mig vidare att skärpa till mig (förhoppningsvis) och skriva klart min bok jag skrivit på under flera år. Mötet på Norra Cypern ledde även fram till att jag nyligen var i Amsterdam på Global Woman Club Amsterdams 1-års jubileum. Där träffade jag nya människor som jag kommer samarbeta med, ett konkret exempel på det är en workshop i Stockholm som kommer bli av i början av nästa år. Andra samarbeten ligger lite på vänt och behöver mogna och få tid att utvecklas. Resan till Amsterdam har nu även givit mig min första Amsterdam-kund att göra en Medial vägledning för via Skype, mitt första steg att ta mig ut internationellt som Medium.

Ytterligare intressanta saker som hände var att en tid innan semesterresan till Norra Cypern hade jag börjat äta hälsoprodukter (Omega 3, vitaminer) från företaget Zinzino. Flera av kvinnorna från Global Woman Club var även engagerade i Zinzino, ytterligare ”ett tecken” att jag var på rätt väg i min plan. På Norra Cypern träffade jag även på en mängd människor som är engagerade i att köpa träd i Afrika via Better Globe, något jag själv började göra i våras. Så mycket knyts ihop för mig på Norra Cypern. Det ska bli spännande att se hur det kommer utvecklas vidare.

…. och allt detta berodde på att jag inte kom iväg till Lanzarote utan det blev Norra Cypern istället. Orsaken till att resmålet blev ändrat var en mindre rolig episod i mitt liv men när jag tittar i backspegeln så har det ändå kommit så väldigt mycket bra ut ur den händelsen. Även om den, när den hände, kändes väldigt smärtsam så kan jag förstå att den hände av en anledning.

Så mitt råd till dig är att följ flödet i ditt liv. Lyssna till din intuition. Gå DIN väg oavsett vad andra tycker och tänker om den. Bli inte allt för nedstämd av mindre bra saker som händer dig, håll istället utkik efter nya möjligheter. Lägg också märke till när dina synkronicitetsmöten händer. Lyssna på din intuition och utforska dessa möten vidare. Man vet aldrig vad de kan leda till för spännande saker i ditt liv. Det är upp till dig att utforska dem vidare!

Lycka till och Trevlig helg!