Hej igen!

För drygt ett år sedan tog jag paus i bloggandet för att fokusera på att skriva klart min bok. Boken om min väg till att jobba som medium, transmedium och healer samt budskap ifrån transseanserna men det blev inte riktigt så. Mitt liv tog en helt annan vändning. Jag har upplevt så många olika saker under det senaste året. Många av dem har lett fram till ett helt nytt liv för mig. Ett liv jag till viss del har drömt om men som på sitt sätt även överträffar mina drömmar.

Det börjande med att min mammas hälsotillstånd försämrades radikalt under sommaren förra året och i november somnade hon in lugnt i sitt hem. Kanske inget jag direkt drömt om att det skulle ske men både mamma och jag var medvetna om att hennes tid här på jorden hade börjat närma sig slutet. Så när slutet äntligen kom så var det med en viss lättnad för oss båda. Hennes liv hade inte varit lätt för henne eller mig de sista åren. Jag som medium upplevde att hon redan efter 1,5 timme kom och hälsade på från ”andra sidan”. Hon var så glad. Nu kunde hon ”röra sig” och vara utanför sin lägenhet, besöka min lägenhet och ”stå på sina ben” inget av detta hade hon kunnat göra på många år. Hon var som en sprudlande glad och förälskad flicka. Jag själv grät och sörjde men till slut började jag skratta. Det blev så tokigt, jag grät och hon skrattade och var så glad. Hon sa även till mig ”Nu ska du leva ditt liv och börja nu! Jag behövde inte ta hand om henne längre” och det är vad jag har gjort sedan dess.

Mamma på sin 85 års dag

Mycket olika saker har hänt och jag får kanske bara nämna dem i korthet för att senare troligen skriva mer om dem då det finns en del lärdomar i dem ur ett personlighets utvecklande perspektiv och om man vill förändra sitt liv.

Något jag upptäckte vilket i och för sig inte var någon nyhet men som blev så tydligt efter att jag börjat jobba igen efter mammas bortgång och ett antal veckor liggandes nerbäddad i influensa och kraftiga förkylningar. Jag älskar mitt jobb! Det var så roligt att komma tillbaka och möta både kunder och elever. Jag kände en sådan sprudlande glädje och det var så roligt att få se mina elever utvecklas och klara av att ta sina träningskort som medium, healingcertifikat och jag fick även se en av mina elever ta sitt mediumcertifikat vilket inte händer så jätteofta. Även att få vägleda kunder i deras många gånger vilsenhet i sina liv.

Mediumcertifieringsglädje

Jag har också fått uppleva mindre roliga saker med bl a några av mina vänner. Jag har fått se dem ur ett annat perspektiv än vad jag tidigare gjort. Det tog hårt på mig men det har varit lärorikt och det kom trots allt en hel del positiva saker ur det. Viktiga saker som har tagit mitt liv i en riktning som helt klart var meningen och som kanske till och med inte skulle ha hänt annars. Det medförde att jag träffade andra människor som i sin tur ledde fram till stora förändringar för mig.

En förändring blev att jag upptäckte Norra Cypern. Jag har ju oftast pratat om Lanzarote som min favorit ö men nu förde mig livet till Norra Cypern och där har jag nu köpt mig en lägenhet. Något jag inte alls hade tänkt. Jag skulle flytta till Lilla Essingen var min tanke. Men vid ett tillfälle fick jag en sådan tydlig ”vink” ifrån min pappa på andra sidan att jag skulle köpa mig en lägenhet på Norra Cypern. Jag skulle ha den för mitt eget välmående med soliga varma semestrar men även hyra ut den när jag inte är där vilket ger mig en passiv inkomst. Dessutom kommer det bli kurser där. Jag och en vän/kollega startar med en i april nästa år. Jag kommer troligen även jobba med vägledningar över Skype eller liknande teknik när jag är där. Jag är så glad jag agerade utifrån insikten jag fick ifrån pappa. Det var lite läskigt men kändes också väldigt rätt. Jag blev bara så sprudlande glad åt tanken och jag att välja utifrån glädje det är ju vad jag säger till alla att göra och nu var det min tur. I efterhand har jag också kommit ihåg att jag faktiskt har skrivit på en visionboard för några år sedan att jag önskade/ville/drömde om att köpa en lägenhet på Lanzarote för att vara i och hyra ut. Nu levererade Universum med svaret att det var på Norra Cypern och för mig var det ”bara” att ta emot.

Utsikt från min lägenhet på Norra Cypern

En annan förändring var att jag, på Norra Cypern, träffade på ett antal personer som ledde fram till att jag gått med i nätverket Global Woman. Något jag visserligen tänkt på en tid innan men när jag träffade på och umgicks en del med de ”tre pionjärerna” som tillsammans med grundaren av Gobal Woman driver nätverket då blev det extra tydligt att jag skulle bli en del av det.

Mitt första frukostmöte med Global Woman Club Stockholm

Det i sin tur har lett fram till att jag trots allt har skrivit text till en bok, boken ”Transformational stories” som publiceras av Global Woman. I den boken har jag skrivit ett kapitel med rubriken ”My way to the stars”. Där kan du läsa en kortversion om min väg till att jobba som medium, transmedium och healer. Även hur mitt liv har gått vidare och åter igen har förändrats. Du kan även ta del av ytterligare tio kvinnors historier om hur deras liv förändrats. Boken är en sann källa till inspiration för alla som vill växa och utvecklas i sina liv. Du är varmt välkommen till lanseringen av boken som är den 15 september.

Länk till information på Facebook om boklanseringen