Det har blivit lite si och så med mitt bloggande sista tiden. Tiden har liksom inte riktig räckt till för det. Jag har haft fullt upp med avslutningshelger för mina elever som har gått mina Steg 1-3 utbildningar i Intuition, Mediumskap, Healing och Personlig utveckling. Det har varit några fullspäckade helger och det har varit så roligt att se alla mina elever höja sig över sin förmåga och göra väldigt bra resultat.

Jag har fått dela ut nio healingcertifikat, nio träningskort för mediumskap och ett mediumcertifikat. Utöver detta har jag fått se mina elever genomföra några härliga träningsseanser med inbjudna gäster. Det var så roligt att se hur duktiga mina elever hade blivit. Det var nervöst och det var spänt men åh så de levererade.

Sedan kom midsommar….

… och nu är det fredag igen…..

I veckan som gått har jag påbörjat det fortsatta arbetet på min bok jag skriver. En bok som handlar om min väg till att bli medium och healer men som också ska innehålla en hel del budskap ifrån andevärlden. Information som har berättats under ett antal transseanser för några år sedan. Just nu håller jag på att redigera dessa texter. Ett arbete som jag upplevde blev väldigt roligt. I kombination med att jag tycker det är roligt igen att hålla på med boken och en del påpekande från mina guider att boken nu behöver bli klar så ligger nu mitt fokus på den.

Jag kommer därför att ta sommaruppehåll med bloggandet nu till fördel för bokskrivandet. Kanske att jag lägger ut lite småtexter ifrån boken på Facebook under tiden. Det kan ju finnas en del som kan vara aktuellt att sprida redan nu. Faktiskt så vet jag inte för texterna från transseanserna vet jag i dagens läge inte vad de innehåller för information. Det kanske kan tyckas märkligt men under en transseans, när andevärlden får komma och prata igenom mig, så hör jag visserligen vad de säger under tiden men det är sällan jag kommer ihåg något av det i efterhand. Så det kommer att bli spännande att gå igenom materialet och se vilka delar som ska vara med i boken.

Förutom bokskrivandet så tar jag emot för konsultationer fram till den 19 juli.

Jag håller även en Storseans med budskap ifrån Nära o Kära o Guider den 19 juli.

Utöver det håller jag även mina ”Sommarkurser till sommarpriser”:
– Den 1-2 juli – Stjärnkursen – fullbokad
– Den 8-9 juli – Utveckla din intuition och medialitet – 1 plats kvar
– Den 15-16 juli – Andlig/Spirituell healing – 5 platser kvar

Sommarpriset är 1850 kr för respektive helg (Stjärnkursen 795 kr)

Vill du veta mer om sommarkurserna så gå in på min hemsida www.sevenstars.nu

JAG ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SOMMAR!