Universum och finns det liv därute tro? Det är många som undrar. En del är övertygade att det är så, att det finns livsformer utanför jorden, och en del anser att det inte alls finns det. Jag själv har nog alltid varit intresserad av universum och eventuellt liv där ute. Jag vet att när jag satt i biosalongen vid premiären av Stars Wars, december 1977, så var det som att ”komma hem” och jag blev oerhört fascinerad av filmen och fram för allt klingade strofen ”May the force be with you” så välbekant och kändes så rätt. Vid den tidpunkten hade jag ingen aning om att jag var medial eller att jag skulle jobba som medium, transmedium och healer inte heller den koppling till stjärnorna som jag har och arbetar med/för. Då gick jag fortfarande i skolan och vid den tidpunkten utbildade jag mig till läkarsekreterare. Det skulle ta över tretti år innan jag insåg att jag skulle vara en kanal och via trans förmedla information ifrån energier/varelser ifrån Universum

Det började under en storseans jag höll på Öppna Spiritualister i början av 2010. Jag började att hålla storseansen som vanligt och jag förmedlande kontakt med två till tre stycken bortgångna personer. Sedan tog det stopp, det kom inga fler ifrån andra sidan. Istället så såg jag för mitt inre att Orion (en av mina guider) stod bredvid mig till vänster om mig (i form av en lång ljus tjusig yngling) och han pekade på en stol och sa ”Transfiguration”. Jag tänkte men nej, jag ska vara här och genomföra en storseans. Det satt ca 25-30 personer i publiken och alla hade kommit för att se en storseans, inte att jag skulle gå i trans eller sitta för transfiguration. Jag fick dock ge mig. Till saken hör att min s k ”dörrvakt”, för att släppa igenom bortgångna personer vid storseanser så att jag skulle kunna ha kontakt med dom, var min bortgångna pappa och när han stoppade något så förstod jag att det var det som gällde. Min pappa litade jag blint på. Det var alltså bara för mig att sätta mig på en stol och försöka förklara för publiken vad som skulle hända. Jag hade i det läget egentligen inte gått i trans utan jag hade bara övat lite på transfiguration. Jag satt mig dock och för mitt inre såg jag en gammal vis man som stod nära mig på höger sida. Min känsla var att han ”ville komma in i mig och skulle tala genom mig.” Min reaktion var ”Nä nä, här kommer ingen okänd man in i mig”. Vips så försvann den gamla vise mannen och så stod Orion (lång ljus tjusig yngling) bredvid mig till höger om mig igen. Han kom väldigt nära och jag förstod på något intuitivt sätt att han skulle prata genom mig. Vad som sedan hände var nog mer något som kallas inspirerade tal och inte så mycket trans. Jag satt i alla fall i något transliknande tillstånd och pratade på om Plejaderna, att människor kom från olika planeter och att Orion var från Plejaderna liksom jag själv. Jag undrade så vad folk skulle tycka om det jag fick förmedla. Det lät ju inte klokt att jag som var en sansad, stabil, analyserande och pålitlig IT-projektledare på IBM satt och pratade om Universum, Plejaderna och att jag och andra kom därifrån.

Jag försökte under ca ett och ett halvt år att vidhålla att jag skulle hålla ”vanliga” storseanser. Det blev dock sällan så. Jag fick förmedla kontakt med två till tre stycken personer från andra sidan men sedan var det stopp och så fick jag sätta mig och gå i trans. Till slut så gav jag upp och efter det så har jag hitintills enbart hållit transseanser. Jag håller nu ganska så regelbundet något som jag kallar Stjärnkväll-Transseans där jag är ”instrument” för energier/varelser/entiteter ifrån Universum. Där jag går i trans och de har möjlighet att prata om det de tycker vi människor här på jorden behöver höra om Universum och vad vi behöver tänka på när vi lever på jorden för att vi ska må så bra som möjligt.

Jag har några olika energier/varelser/entiteter som brukar komma igenom. Bl a Mahatma som är ambassadör för universum och arbetar väldigt nära ”källan”. Han pratar många gånger just om universum och hur vi och jorden hänger ihop med allt och alla. Det är inte vi och dom utan allt och alla är vi. En annan som brukar komma är Ikaros han tillhör ”Stjärnflottan” säger han och brukar prata om deras uppgift och hur det är att vara där. Farbror Chin är en f d kinesisk läkare och vill gärna prata om hur vi ska sköta om våra kroppar och leva så bra som möjligt här på jorden. Aniara är en f d guide till mig som nu ”jobbar” som ängel, när hon kommer blir det mer information om änglar och känslor. Sedan har jag även en av mina guider som kallar sig för Chris och han står i direkt förbindelse med ”källan”, han pratar mycket om kärlekens budskap. Min vardagsguide Orion avslutar sedan alltid transseanserna med att ta frågor från de personer som kommit på Stjärnkväll-Transseanserna.

Låter detta intressant så kom gärna på en Stjärnkväll-Transseans. Du hittar mer information om det på min hemsida www.sevenstars.nu/event/stjarnkvall-transseans/. Det är nystart nu på torsdag den 27/8 för Stjärnkväll-Transseans-kvällarna. Det är alltid lika intressant att se vilka energier/varelser/entiteter som kommer, det kan skifta något från gång till gång och från termin till termin. Orion är dock alltid med.

Visdomsord: Det finns mer i Universum och vi är mer påverkade av det än vi tror. ”May the force be with you!